Solsken, söndag och färgglada fynd

När jag vaknade i morse, till strålande sol, en blå himmel och en helt obokad söndag, visste nöjdheten inga gränser. Jag bara låg där och funderade på vad jag skulle göra med dagen. Möjligheterna var oändliga. Jag har alltid sagt att vintern är min favoritårstid, men kanske är det snarare så att jag trivs bäst i skarvarna – när vinter blir vår, vår blir sommar, sommar blir höst och höst blir vinter. I skarvarna finns det förhoppningar och en känsla av något nytt. Det gillar jag.

Ljusstakar & glasunderlägg

Röda ljuslyktor

Här kommer ett par av de saker som jag köpte idag; ljusstakar, glasunderlägg och röda ljuslyktor/dricksglas. Lyktorna är nya för mig, men jag fick ett mejl från en läsare som berättade att de kommer från Lindshammar och att det är Christer Sjögren som står bakom dem. De kommer att lysa fint när sommaren blir höst.

PS. Om du vill se alla prylar som jag köpte idag, så är det instagram/finafyndet som gäller. På bloggen hamnar bara en bråkdel av allt det som jag fyndar.

3 tankar om “Solsken, söndag och färgglada fynd

  1. Hejsan! Roligt att se alla dina vackra fynd! Vet ej vart dessa lyktor kommer ifrån, men gillar dem. Har någon sedan innan. Kan du tänka dig att sälja några av dem till mig så får du gärna höra av dig!

    MVH/Jesper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s